Roetfilter Reinigen Peugeot

Roetfilter reinigen van uw Peugeot? Misschien herkent u het wel. Een stotterende auto, het motorstoringlampje en/of het roetfilterlampje brandt en ook het brandstofgebruik is toegenomen. Alle symptomen van een verstopte roetfilter. Een verstopte roetfilter komt vaak voor bij dieselmotoren van de Peugeot 307, 308 t/m 407. Roetophoping in het roetfilter belemmert de doorstroming in het uitlaatsysteem, wat grote gevolgen voor uw auto kan betekenen.

Oorzaken van verstopte roetfilters bij Peugeots
Het kan zijn dat uw roetfilter versnelt verstopt is geraakt door externe problemen zoals:

  • Een slecht werkende turbo of egr klep
  • Slechte injectoren of verstuivers
  • Onvoldoende warmte waardoor de roetverbranding niet op gang komt

Heeft u al eens gedacht aan roetfilter reiniging?
In plaats van vervangen en het maken van hoge kosten, kunnen wij uw roetfilter reinigen. Dat is namelijk vele malen goedkoper! Hiervoor gebruiken wij van speciale reinigingsapparatuur. Elk onderdeel reinigen wij onder hoge druk. De nieuwste techniek, met een brandschoon resultaat. Uw roetfilter weer als nieuw, waardoor uw brandstofverbruik naar beneden gaat.

Hoe werkt het?

  • Eerst voeren wij een motordiagnose uit en gaan we na of er daadwerkelijk een fout in het motormanagement is opgeslagen
  • Vervolgens bekijken we wat de tegendruk is in het roetfilter
  • Aan de hand van deze informatie kunnen we bepalen of het roetfilter verstopt zit

Maak een afspraak
De verstopte roetfilter van uw Peugeot laten reinigen? Neem direct contact op DieselTech info@dieseltech.nl of bel met (0513) 677 135 voor een offerte en afspraak.