Dé dieselspecialist in IJsselmuiden
Om klanten nog sneller van dienst te zijn, hebben wij een tweede vestiging – naast Joure – geopend in IJsselmuiden. Ook hier zullen wij als dieselspecialist Service met een hoofdletter schrijven. In onze nieuwe vestiging beschikken wij over een nieuwe Bosch EPS-testbank. Er is ook fors geïnvesteerd in de magazijnvoorraad, zodat de ruildelen uit voorraad geleverd kunnen worden. Hoewel DieselTech diep de dieseltechniek in gaat, is er voor benzinemotoren ook een injectortester.

“Een benzine-injector begint op een commonrail-injector van dieselmotoren te lijken; de druk is natuurlijk wel lager, maar we zien steeds meer overeenkomsten”.

Diagnosestraat verhelpt klachten blijvend
DieselTech levert de onderdelen uit voorraad (ruilsysteem) of reviseert in opdracht. Als de storing moeilijk traceerbaar is en het garagebedrijf de storingsdiagnose niet kan stellen, dan biedt de diagnosestraat in de moderne werkplaats in Joure uitkomst. Daar zijn goedgeschoold personeel, speciaal gereedschap en testbanken aanwezig om de dieperliggende oorzaak van een klacht blijvend te verhelpen.

Ook voor roetfilterreiniging
Er worden ook veel roetfilters die te weinig flow hebben gereinigd. DieselTech heeft in de prachtige werkplaats drie ovens tot haar beschikking. Op temperaturen van meer dan 600 graden Celsius worden roet, as, zwavel, olieresten en koolwaterstoffen uit het filter gedampt. In een onderdrukcabine worden de roetfilters daarna met perslucht schoon geblazen.

Contact
Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

DieselTech IJsselmuiden
Spoorstraat 3
8271 RH IJsselmuiden
085 – 016 01 94