Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat zich onder meer heeft gespecialiseerd in het werken met diesel verstuivers? Dieseltech heeft een ruime ervaring binnen de branche en kan u ook van dienst zijn op het gebied van verstuivers. Wij bieden diverse diensten aan met betrekking tot diesel verstuivers. Uiteraard mag u van ons altijd een uitstekende kwaliteit en een aantrekkelijke prijs verwachten.

Werkzaamheden op het gebied van diesel verstuivers
U bent bij ons van harte welkom wanneer u gebruik wilt maken van onze diensten met betrekking tot diesel verstuivers. U kunt bij ons terecht voor het testen en reviseren van de verstuivers. Wij reviseren uitsluitend verstuivers van Denzo, Bosch, Delphi en Siemens. Tevens kunt u bij ons terecht voor reparatiewerk aan verschillende soorten verstuivers.

Eerlijk en vakkundig
Dieseltech is een jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het verzorgen van reparaties en revisies van diesel en benzine inspuitsystemen. Ons doel is dan ook om door middel van de hoogste normen tot snelle en rendabele oplossingen te komen.

Contact
Onze medewerkers hebben een jarenlange ervaring in het werken met diesel verstuivers en kunnen u dan ook de beste service bieden wanneer het gaat om het testen, repareren of reviseren van de verstuivers. Voor meer informatie of een afspraak kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Bezoek ons aan de Transportwei 15 in Joure, bel naar 0513 – 677 135 of mail. Tevens kunt u contact met ons opnemen door het online contactformulier in te vullen.