Is uw brandstofpomp aan revisie toe en bent u op zoek naar een bedrijf dat zich onder meer gespecialiseerd heeft in deze vorm van revisie? Dan bent u aan het juiste adres bij Dieseltech. Wij bieden u een zeer complete service tegen een aantrekkelijk tarief. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de brandstofpomp revisie op zeer vakkundige wijze voor u uitvoeren.

Kwalitatief hoogwaardige brandstofpomp revisie
Wij bieden u onze diensten op het gebied van brandstofpomp revisie aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs, ongeacht het merk. Daarnaast mag u bij ons altijd rekenen op een hoogwaardige kwaliteit van elke revisie en een uitstekende service. Bij Dieseltech bent u verzekerd van een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding en daarom zijn wij uw partner.

Dieseltech
Als een jong en dynamisch bedrijf zijn wij uitstekend in staat u te helpen met de reparatie en revisie van diesel en benzine inspuitsystemen. Hierbij staan kwaliteit en service bij ons bovenaan. Door onze flexibele werkwijze zijn wij in staat u snel en op maat te helpen. Ons personeel wordt door bijscholing up-to-date en vakbekwaam gehouden.

Contact
Voor brandstofpomp revisie bent u bij ons van harte welkom. Wij zijn gevestigd aan de Transportwei 15 in Joure. Daarnaast bieden wij diverse andere diensten aan, waarover u meer kunt lezen op onze website. Wilt u meer weten over onze diensten en mogelijkheden op het gebied van revisie, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel naar 0513 – 677 135 of mail. Tevens kunt u gebruik maken van ons online contactformulier.